Нешто што досега не се знаеше – таткото на Цеца на свадбата завршил на ургентен

Откриено е дека на дедото на младоженецот, Слободан Величковиќ, му се слошило за време на веселбата.

„Српски телеграф“ пишува дека бил принуден да ја напушти свадбата затоа што имал силна болка и се чувствувал лошо.

-Ден по свадбата, тој беше примен во Ургентниот центар. Слободан се чувствуваше лошо на свадбата. Тој не можеше да ја издржи болката, но на почетокот не сакаше да вознемири никого за да не ја расипе забавата. Само по граѓанската венчавка сакаше тивко данапушти и да побара од возачот да го носи дома“, рече неименуван извор и додаде:

“Следниот ден, дојде пеколот. Му стана полошо, па го однесоа во Ургентниот центар. Тој немаше да оди во болница ако Цеца не го убеди. Констатираа дека има сериозно воспаление на целиот организам и дека се случил сериозен колапс”.

Лекарот што го примил, семеен пријател на семејството, рекол дека Слободан имал сериозно воспаление на цревата, желудникот, панкреасот. Покрај сето ова, тој имал и силна треска“.

Тој е пуштен на домашно лекување по неколкудневно испитување.

Извор: Вистина

Previous articleВладиката Тимотеј му одговори на Шилегов околу Божиќ – слави си ти кога сакаш
Next articleМакедонскиот кандидат во „Ѕвездите на Гранд“ ги изненади сите: Саша Поповиќ не памети нешто слично