,,Тато ич не сум арен, чекај ме” – вонбрачниот син на Шабан Шаулиќ со потресен статус

“Не сум добар. Тато чекај ме”, рече Роберт Шаулиќ (47), но не кажа од што страда. Роберт живее во Зрењанин, а соседите велат дека тој нема пари за храна, а камо ли за лекови. Тие истакнаа дека Роберт чувал стари и болни луѓе, кои му плаќале.

“Роберт никогаш не бил здрав. Со години се познававме, честопати работевме заедно. Тој е вреден човек, но има епилепсија. Тој честопати се разболува додека работи напорна физичка работа, па соседите потоа го одведуваат во болница.

Последниот пат кога се разболел бил лошо, затоа што тој дури и не ја пие терапијата што му била препишана. Тој често може да полуди и да каже неповрзани работи.

“Можеби секогаш сум бил чуден и од татко ми и од мајка ми и дозволете ми да се чувствувам лошо. Јас ќе се справам со тоа. Не ми треба ниту денар! Не одам да барам ништо од Гоца, Илда, Санела и Мајкл,

“Кога татко ми не ми даде љубов и внимание во животот, па дури и основните работи, не ми треба ништо сега кога го нема. Можеби сакаше. Живеам со човек кој е слеп, се грижам за него и никогаш не можеам да го напуштам “, заклучува Роберт.

Previous articleСергеј и Боки 13 му се јавувале навечер на Ацо Кабранов со мутирани гласови за да го плашат
Next articleАктерите од „Истанбулската невеста” се пар во реалноста (ФОТО)