Таа слугинка, тој Боран: Иако за неа е недостижен, тие се заедно

Високобуџетната серија Истанбулската невеста е една од најгледаните и најпопуларни турски драми за последните неколку години.

Серијата го следи животот на една млада пејачка која станува непосакувана снаа во богато турско семејство и всушност се базира на вистинита приказна.

Loading...

Вистинската истанбулска невеста се викала Улку и токму нејзината судбина било причина да се сними оваа серија, која за брзо време станува голем хит и е продадена во сите земји каде што се емитуваат сериите од Босфорот.

Двајца актери од серијата во реалноста се заедно. Нејзиното име е Хира и ја игра Баде во Истанбулската невеста.

Актерката е бомба во реалноста и е во врска со актерот од истата серија, најмладиот Боран.

Актерката има 24. години.

Loading...