Жените го дадоа својот конечен одговор: Ова е идеалната големина на машкоста

Големината на машкиот полов орган отсекогаш предизвикува полемики, а до сега можеа да се слушнат разни бројки.

Токму поради тоа, тим на научници одлучил да се позанимава со оваа тема и конечно да дојде до вистинскиот одговор.

Во новата студија, тимот научници дошле до одговор која е должината на пенисот со која се задоволува секоја жена.

Научниците од Универзитетот во Мексико и Универзитетот од Калифорнија избрале 75 жена на возраст меѓу 18 и 65 години, кои се во хетеросексуални врски и имаат редовни сексуални односи.

Тие имале задача да погледнат 3Д приказ на пениси со различна големина и дебелина, од 12 до 21,5 сантиметри и да изберат по свој „вкус“.

Дошле до сознание дека должината од 16 сантиметри на пенисот е идеална според мислењето на најголемиот дел од жените.

Previous articleШок во Атина: Вечерва застрелан познатиот фудбалер
Next articleЗаев ја зеде во одбрана Рашела: Членовите на мојата партија да се воздржат од навреди