Каракамишева до Тамара Тодевска: Те поздравија Македонските ракометари (ФОТО)

Тања Каракамишева вчера, веројатно понесена од атмосферата на натпреварот кој македонската репрезентација го одигра со Украина, на фејсбук ја прозва пејачката Тамара Тодевски:

,,Тамара Тодевска, те поздравија Македонските ракометари, ја испејаа химната со делот “Гоце Делчев, Питу Гули, Даме Груев, Сандански”….сега, шу праиме??? Заев? Радо?”

Loading...

Таа алудира на настанот во Американската амбасада минатата година, кога Тамара пеејќи ја националната химна, испушти делови од неа, за што подоцна изјави дека било ненамерен пропуст.

Loading...