Сашо Тасевски: Македонија е умрена работа – Капут

Статус на Сашо Тасевски:

Не знам како оние дебилолики аналфабети на власта, што се нафурани дека се многу паметни, не сфаќаат дека со тоа што оваа држава стана држава на граѓаните на С. МАКЕДОНИЈА, фактички се отвори патот за нејзина поделба и федерализација.

Тоа е доволно. Да не зборувам за другите мирудии во предавството, како двојазичност и Софискиот договор. Македонија е умрена работа. Капут.

Сега посадете си петунии, копкајте си бавчичето и чекајте денот кога ќе дојдат во вашиот дом непознати во црни униформи и ќе ви кажат:

Имате десет минути да се иселите, ова е наше. Не ви е уште јасно, нели? Ако. Ај добра ноќ.

Previous articleМакедонски граѓани останаа без пари: Измамник со нова финта за стари пензии им собира пари
Next articleНајдобрата економска година на Заев, бизнис заедниците ја прогласија за најкатастрофална – соопштение од ВМРО-ДПМНЕ