Епа сега познато е кај сè жените сакаат да ги прават ,,оние” работи – одговорија на анкета

Во сексуалните фантазии не се најде креветот… Иако поголемиот дел од луѓето водат љубов во кревет, жените сепак имаат фантазии кои вклучуваат некои други локации за интимниот чин.

Креветот тогаш е на последното место на кое го замислуваат сексуалниот однос кога ќе ги обземе страста и желбата за сексуален однос со партнерот.

Анкетата која ја спровеле од “Sleep Cupid“ опфатила 3.000 жени кои составиле листа од 7 места на кои би им било најдраго да водат љубов.

На скали

Верувале или не, скалите се место број еден на кое жените би сакале да водат љуов со својот партнер. Останува неразјаснето зошто, но се претспоставува дека тоа е поради возбудувањето кое настанува затоа што можат да бидат “фатени на дело“.

На плажа

На второ место се нашла плажата, целосно очекувано, но секогаш примамливо.

На некој настан

Сексот на некој настан, каде што има многу луѓе, а магијата на сето тоа е да се најде некое затскриено место каде што никој нема да ве пронајде.

Во авион

Чести сцени од филмовите кои привлекуваат многу внимание и во реалноста. Прво се искрадува таа до тоалетот, а потоа тој, но сепак на сите им е јасно за што станува збор.

Во гаража

Женската фантазија често го вклучува и “згодниот механичар“ кај кој отишле да го поправат својот автомобил.

Во двор

Секако дека тоа е дел од куќата, но сепак е надвор, а напнатоста се зголемува повторно поради фактот дека некој може да ве “фати на дело“.

Во канцеларија

Честата женска фантазија е фантазирање за шефот или пак колегите со кои во еден момент остануваат сами во канцеларијата.

Previous articleТелафонот на проверка, па потоа разгледување на барањето – земјите од ЕУ воведуваат нови мерки за барателите на азил
Next articleНикола Груевски пак се огласи: Добро, не му е срам на човекот? Ѓон образ