,,Хатиџе за Саше Политико е Војвотката од Јорк”

Твитер реакции на реакциите:

,,Саше Политико ја руга МЕДЕНА ЗЕМЈА. Шо ке си помислел светот за нас јер сме биле претставени као примитивна вукојебина без манири и култура?

ПА ИМА ЛИ ПОЕКЛАТАНТЕН ПРИМЕР ЗА ЗАТУЦАН ПАР ЕКСЕЛАНС ПРИМИТИВЕЦ ОД САШЕ?

Коа е култура у прашање, Атиџе за него е Војвотка од Јорк.”

Previous articleПознато поради што е уапсен Емил Гусарот
Next articleБојан од Битола кој има 19-годишна сопруга и бебе: Ако може да се донира за малата, за нас не треба