И на 45 години ДРМА со својот изглед – која е тајната на Ирена Спировска

Ирена Спировска е една од малкуте медиумски личности во нашата држава, која опстојува на највисоко ниво преку дваесет години.

Ирена важи за врвен професионалец во својата работа и што е уште поинтересно, за неа во изминатите две децении не слушнавме ниту една афера која ќе го расипе нејзиното реноме.

И сега, што е најинтересно – како старее е сè поубава. Многумина се прашуваа како и успева да ја одржува својата линија сиве овие години, а Ирена даде одговор на тоа.

Имено, таа е пасиониран планинар, хоби кое ја одржува во максимална кондиција и придонесува за толку потребната енергија за исполнување на професионалните обврски.

С.П.

Previous articleЌе паднете од столче кога ќе видите која наша фолк пејачка е на насловна страна на Екран од 2003 година
Next articleВо Македонија нема каде да се испита дали некој има Коронавирус – на помош нашите соседи