Апасиев: Еволуција на РЕЛАТИВИЗАЦИЈАТА од најбољиот заменик Ма-краду-ли

Статус на Димитар Апасиев: Еволуција на РЕЛАТИВИЗАЦИЈАТА од најбољиот заменик Ма-краду-ли:

Макрадули: „Во Северна не се увезува отпад“!

Макрадули: „Во Северна не се увезува опасен отпад“.

Макрадули: „Во Северна се увезува само безопасен отпад, кој не се гори во Цементара“.

Макрадули: „Во Северна се увезува само безопасен отпад коj и да се гори во Цементара, сепак е по еколошки стандарди“.

Макрадули: „ДОМАЌИНСТВАТА СЕ НАЈГОЛЕМИ ЗАГАДУВАЧИ НА ВОЗДУХОТ“!!!

Previous articleНосел фустан на погребот на својот пријател – причината ќе ви го скрши срцето
Next articleСела ја фрли ракавицата – албанските опозициски партии имаат рок од 48 часа да се изјаснат