(ВИДЕО) Потегот на бездомникот ќе ве остави без зборови и ќе пуштите солзи

Овие момчиња направија социјален експеримент преку кој сакале да видат дали луѓето се спремни да ја поделат храната со некој кој е гладен и нема како да се прехрани.

На почетокот прашуваа “нормални” луѓе, но никој од нив не беше доволно човек, па сите ги одбија и никој не сакаше да им даде парче од својата храна.

Тогаш тие купија пица, и еден дел од истата му ја дадоа на еден бездомник.

Дваесетина минути подоцна, еден од момците кои го снимаа сето ова, дојде и се претстави како бездомник и побара парче пица од вистинскиот бездомник. Овој без двоумење ја подели храната. Тоа што се случуваше потоа, ќе ве остави без зборови

Previous articleЗаради жена ми 7 години не сум ги видел стара мајка и татко ми
Next articleЃорѓи Спасов го нападна Мицкоски, Калајџиев му прокоментира: Не спинувај со моја фотографија!