Малиот Ангел бара помош за лечење откако врз него паднала лулашка од 110 килограми

Драги пријатели, хумани луѓе

Врз малиот Ангел Аврамовски падна лулашка тешка 110 kg, случка по која малиот Ангел помина две седмици во кома.

За среќа тој се разбуди но за жал се здоби со тешки телесни повреди на главата, скршеници на: вилицата, носот и јагодицата- немалку се повредите и по телото.

Досега се направени неколку операции на главата на малиот Ангел. Неговата мајка Христина Аврамовска не е во можност да ги подмири сама трошоците за лекувањето, кон тоа од сесрце Ве замолуваме да ја потврдиме уште еднаш нашата хуманост, сите деца заслужуваат безгрижно детство!

Можете да помогнете на жиро-сметка на НЛБ банка 210-700000655468 на име Ангел Аврамовски или девизна сметка MK07200002376975292.

Previous articleВеќе наголемо се шпекулира дека познатата балканска пејачка си ја променила верата
Next articleПознато кој македонски пејач за една вечер добил 12.000 марки бакшиш